Kortbetaling på nettet

Når det kommer til at skulle modtage kortbetaling på nettet, skal man både have en Payment Service Provider (PSP) og en indløsningsaftale. PSP’en, også kaldt betalingsvinduet eller betalingsgateway, er der, hvor kunden indtaster kortoplysninger, og vedkommendes kort bliver godkendt til betaling.

Idét der sker en kortbetaling, sørger indløseren for, at forretning modtager pengene på deres konto.

Hos Pay24Seven kan du få betalingsløsning fra 0,7%

Vi lægger meget vægt i bekvemmelighed og gennemsigtighed, og vi kan derfor med god ro i maven sige, at vi har samlet de bedste løsninger ét sted, så du, som forretning, kun skal henvende dig ét sted. Gennem vores samarbejde med Elavon, en af verdens allerstørste indløsere, kan vi nu tilbyde de mest konkurrencedygtige priser på markedet. Desuden, i kraft af vores filosofi om gennemsigtighed og vores tillid til produktet, tror vi på, at det skal være så gennemskueligt som muligt at have en indløsningsaftale gennem os. 


Hvorfor man skal vælge kortbetaling-løsning hos Pay24Seven

Ingen:
  • Opstartsgebyr
  • Abonnement
  • Binding
Det får du:
  • Udbetaling af dine penge efter én bankdag uanset hvilken type kortet er
  • Mulighed for at modtage penge i over 100 valutaer
  • Kortindløsning fra 0,7
  • Kortbetaling på alle platforme

For at det skal være så gennemsigtigt og nemt som muligt at holde overblikket, tilbyder vi, gennem Elavon, en adgang til en online portal, hvor man kan følge alle sine transaktioner. 

For at høre mere er du mere end velkommen til at udfylde denne blanket eller læs mere her.

Kortbetaling på nettet på den nemme måde

Hos Pay24Seven har vi specialiseret os i at gøre det nemt og billigt for virksomheder, at modtage kortbetaling på nettet.

Vi handler mere og mere på nettet og inter ser ud til, at denne udvikling stopper. Tværtimod stiger beløbet, som danskerne bruger til køb på nettet. Derfor er det meget vigtigt, at man kan modtage kortbetaling online, hvis man sælger varer eller services på nettet.

Hvis man ønsker at kunne modtage kortbetaling online, skal man både have en såkaldt Payment Service Provider, der forkortes PSP, og en indløsningsaftale.

Kunden indtaster sine betalingsoplysninger i PSP`en, hvorefter kortet bliver godkendt til betaling, hvis oplysningerne er skrevet korrekt ind.

Indløseren sørger for at de penge, der er trukket for kundens køb, bliver indbetalt på forretningens konto.

Hos Pay24Seven har vi opbygget en forretning, der er baseret på gennemsigtighed omkring priserne på de services, som vi tilbyder vores kunder.

Vi mener, at det skal være så nemt og bekvemt som muligt at kunne modtage kortbetaling på nettet, da det er en central del af mange virksomheders forretningsmodel. Konkurrencen er hård på nettet, og hvis ikke din løsning til dankort betaling på nettet fungerer, som den skal, så søger potentielle kunder mod konkurrerende virksomheder.

Det koster på omsætningen, når dine kunder ikke kan gennemføre deres køb. Ud over det manglende salg kan mangelfulde betalingsløsninger nemt føre til dårlig omtale.

Heldigvis kan vi tilbyde en funktionsdygtig og gennemprøvet betalingsløsning fra kun 0,7% af transaktionen. Der er ingen skjulte gebyrer, opstartsgebyr eller andre udgifter, som du ikke kender til ved indgåelsen af aftalen.

Dankort betaling på nettet øger din omsætning

Det giver næsten sig selv. Jo nemmere dine kunder kan foretage deres køb, jo mere vil I sælge i jeres forretning. Du kan have verdens bedste tilbud og produkter, som dine kunder efterspørger. Det hjælper dog ikke, hvis dine kunder ikke kan gennemføre deres betaling. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at have en god metode til kortbetaling på nettet. Og det får du hos os.

Gennem Pay24Seven kan du indgå betalingsaftaler med markedets førende leverandører af disse aftaler. Vi hjælper dig med at få de bedste vilkår på din aftale, og vores priser er yderst konkurrencedygtige.

Vi kan også hjælpe dig, hvis du er på udkig efter en betalingsterminal, som du kan bruge i din forretning. Generelt skaber man de bedste forudsætninger for omsætning, når man giver sine kunder så fleksible og attraktive betalingsmuligheder som muligt.

Kontakt os i dag, så vi sammen kan danne et overblik over dit behov og finde en løsning, som passer til den behov. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige løsning.

Hos os får du de bedste aftaler om kortbetaling online

Vi samarbejder med markedets førende leverandører og kan derfor tilbyde yderst attraktive aftaler, når du er på udkig efter en passende løsning til kortbetaling på nettet.

Vi kan med ro i maven sige, at vi har samlet markedets bedste løsninger på ét sted. Så kan du nemt sammenligne de forskellige aftaler og finde den, som passer bedst til dine behov.

En af de førende udbydere af indløsningsaftaler er Elavon. Elavon tilbyder fleksible transaktioner igennem de mest populære betalingskort.

Sikkerheden er i top hos Elavon, som har mere end 2 millioner kunder over hele verden. Du får en løsning, som er tilpasset din virksomhed. Elavon sørger både for, at dine kunder nemt kan betale med deres foretrukne kort, og at din virksomhed modtager korrekt betaling for de transaktioner, der er foretaget.

Når dine betalinger flyder, kan du koncentrere dig de opgaver, som din virksomhed har specialiseret sig I.

Lad Elavon stå for betalingen, så du kan fokusere på at skabe vækst i din virksomhed. Du kan både oprette en aftale til betaling på nettet og i din fysiske butik, hvis du også sælger varer her.

Det er både nemt og billigt at få en aftale med Elavon. Du betaler en fast procentsats i gebyr ved hver transaktion.

Hos Pay24Seven er vi stolte af at kunne fortælle, at du kan få en betalingsløsning fra kun 0,7%.

Der er mange muligheder for en god og fleksibel løsning, så du kan modtage kortbetaling på nettet og på denne måde øge omsætningen i din virksomhed.