Hvilken indløser skal jeg vælge?

En indløser er en finansiel enhed, som står for at trække pengene fra kunderne i en transaktion ved at kommunikere med bankerne, og giver samtidigt dig og din bank en sikkerhedsgaranti. For at dine kunder kan betale med kreditkort, og andre betalingsmidler på din webshop eller i din butik, skal du have en aftale med en indløser. Det er din indløsningsaftale, som afgør, hvilke betalingskort der kan benyttes til betaling.

Se listen over indløsere nedenfor:


Hvad er en indløsningsaftale?

En indløsningsaftale er en aftale mellem forretningen og indløser om at indløse de transaktioner, forretningen modtager fra de betalingskort, den pågældende indløsningsaftale omfatter. En indløsningsaftale gennem Pay24Seven sørger for afregning af kortomsætningen til din forretningskonto.

Hvilke betalingskort dækker indløsningsaftalen?

Du kan bestille en indløsningsaftale til de internationale betalingskort (MasterCard, Visa, JCB og UnionPay) og samtidig kan du bestille en Dankort-aftale (Nets indløsningsaftale). Hvis du vælger indløsningsaftale hos Pay24Seven, kan du hurtigt og nemt få en aftale om alle kort, inklusiv VISA/Dankort og MasterCard med kun én digital underskrift.

Hvad koster en indløsningsaftale?

Prisen fastsættes individuelt ud fra fakta om din virksomhed og din virksomheds omsætning. Hos Pay24Seven tilbyder vi helt ned til 0,7% i transaktionsgebyr, som er det eneste, du betaler for.

Din indløsningsaftale vil blive oprettet indenfor en uge.

I de fleste tilfælde vil oprettelsen af din aftale gå så hurtigt, at du vil modtage en velkomstmail indenfor tre dage, efter du har ansøgt om en indløsningsaftale. Som udgangspunkt skal du forvente en behandlingstid på en lille uge.

Du kan læse meget mere vores betalingsløsninger her.

Find den rette indløser

En indløser står for at trække pengene ved en transaktion, så du kan modtage betaling for de varer eller ydelser, som du tilbyder dine kunder. Indløseren kommunikerer med bankerne, og fungerer samtidig som sikkerhedsgaranti for din bank, som med indløseren kan være sikre på, at du rent faktisk modtager betaling i overensstemmelse med de slag, som du foretager i din virksomhed.

Du skal indgå en aftale med en finansiel indløser for at gøre det muligt for dine kunder at betale med kreditkort, MobilePay eller andre betalingsmidler. Det er den konkrete indløsningsaftale, som bestemmer hvilke kreditkort, der er gyldige i din butik eller webshoppen, og der findes en række forskellige aktører, som du kan indgå en indløsningsaftale med, og vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige finansielle aktør, som tilbyder ren indløsningsaftale, der passer til dine behov.

Mindre besvær og mere salg med nets indløsningsaftale

Nets er en af markedets førende udbydere af indløsningsaftaler. Nets forstår, at din virksomhed er afhængig af salg for at overleve, og derfor er aftalen udformet, så du ikke taber eventuelle kunder på gulvet inden salg, hvilket ofte kan være en risiko ved mangelfuld indløsningsaftale, hvor der ikke er tænkt over brugervenligheden.

Med en indløsningsaftale fra Nets, vil du ofte opleve at din omsætning stiger. Uden mere arbejde.

Indgå en indløsningsaftale Nets eller andre aktører

Det er ikke kun Nets, der tilbyder attraktive indløsningsaftaler. Hos Pay24Seven har vi samlet information om de forskellige udbydere af indløsningsaftaler, så du kan finde den helt rigtige løsning til din virksomhed. Og vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige.

Der er muligheder for alle, og hos Pay24Seven tilbyder vi indløsningsaftaler, som koster helt ned til 0,7% i transaktionsgebyr, hvilket er det eneste, som du betaler for denne aftale.

Prisen på en aftale afhænger altså af omsætningen i din virksomhed.

Oprettelsen af aftalen foregår hurtigt og effektivt, og du vil i de fleste tilfælde modtage en velkomstmail indenfor 3 dage, når du ansøger om en aftale hos os.

Opret en Dankort aftale i dag

Dankortet er en af danskernes foretrukne betalingskort, og derfor er der mange gode grunde til at vælge an aftale, som gør det muligt for dine kunder at betale med Dankort.

Hos Pay24Seven har vi gjort det nemt for dig at vælge en løsning, hvor dine kunder både har mulighed for at betale med de internationale kort, som MasterCard, Visa eller UnionPay og Dankort.

Hos os kan du nemt indgå en aftale, som inkluderer alle kort, med kun én digital underskrift. Så kan du koncentrere dig om driften af din virksomhed.

Mange muligheder med kortindløser – Både fysisk og online

Hos Pay24Seven har du både mulighed for at indgå attraktive indløsningsaftaler, som giver dine kunder mulighed for at betale med de mest almindelige kreditkort. Både online og i din fysiske butik.

Vælger du at indgå en aftale med Pay24Seven, får du en fremtidssikret terminal, som kan tage imod betaling fra alle kort og de mest populære former for mobilbetaling.