Hvilken indløser skal jeg vælge?

En indløser er en finansiel enhed, som står for at trække pengene fra kunderne i en transaktion ved at kommunikere med bankerne, og giver samtidigt dig og din bank en sikkerhedsgaranti. For at dine kunder kan betale med kreditkort, og andre betalingsmidler på din webshop eller i din butik, skal du have en aftale med en indløser. Det er din indløsningsaftale, som afgør, hvilke betalingskort der kan benyttes til betaling.

Se listen over indløsere nedenfor:


Hvad er en indløsningsaftale?

En indløsningsaftale er en aftale mellem forretningen og indløser om at indløse de transaktioner, forretningen modtager fra de betalingskort, den pågældende indløsningsaftale omfatter. En indløsningsaftale gennem Pay24Seven sørger for afregning af kortomsætningen til din forretningskonto.

Hvilke betalingskort dækker indløsningsaftalen?

Du kan bestille en indløsningsaftale til de internationale betalingskort (MasterCard, Visa, JCB og UnionPay) og samtidig kan du bestille en Dankort-aftale (Nets indløsningsaftale). Hvis du vælger indløsningsaftale hos Pay24Seven, kan du hurtigt og nemt få en aftale om alle kort, inklusiv VISA/Dankort og MasterCard med kun én digital underskrift.

Hvad koster en indløsningsaftale?

Prisen fastsættes individuelt ud fra fakta om din virksomhed og din virksomheds omsætning. Hos Pay24Seven tilbyder vi helt ned til 0,7% i transaktionsgebyr, som er det eneste, du betaler for.

Din indløsningsaftale vil blive oprettet indenfor en uge.

I de fleste tilfælde vil oprettelsen af din aftale gå så hurtigt, at du vil modtage en velkomstmail indenfor tre dage, efter du har ansøgt om en indløsningsaftale. Som udgangspunkt skal du forvente en behandlingstid på en lille uge.

Du kan læse meget mere vores betalingsløsninger her.