Kassesystem (POS)

Pay24Seven POS (Kassesystem)

Introduktion til Pay24Seven POS: Revolutioner din forretning med vores brugertilpassede POS-system!

Pay24Seven POS er vores stolthed – et ekseptionelt POS-system, skabt i tæt samarbejde med Dit betalingssystem ApS, der adresserer de unikke behov hos moderne forretninger. Uanset om du driver en restaurant, kiosk, skomager eller noget helt andet, så er Pay24Seven POS designet til at tilpasse sig dine præcise behov.

Med Pay24SevenPOS har vi gjort det nemt for dig at komme i gang. Du kan nemlig bruge det som en stand-alone app på vores PAX A920 terminal – en simpel og bekvem løsning, der strømliner din forretning. Hos Pay24Seven forstår vi behovene for mindre erhvervsdrivende som restauranter, caféer, kiosker og pizzariaer. Derfor tilbyder vi et intuitivt og økonomisk POS-system, der er designet til at gøre hverdagen lettere.

Vores kassesystem er udviklet i samarbejde med Dit Betalingssystem ApS, som er kendt for deres brugervenlige og pålidelige løsninger. Systemet er let at bruge, kan tilpasses efter dine specifikke behov, og integreres nemt med dine nuværende betalingsløsninger.

Oveni vores effektive POS-system, tilbyder vi også konkurrencedygtige priser på indløsningsaftaler, hvilket hjælper med at holde dine driftsomkostninger nede.

Optimer din forretning med Pay24SevenPOS, og gør dig klar til at opleve effektivitet og bekvemmelighed i en klasse for sig! Kontakt os i dag for at få mere at vide om, hvordan vores POS-system kan løfte din forretning til nye højder.

Opgrader til det innovative Pay24Seven Pos og få mere end bare et kasseapparat!

Intuitivt og Økonomisk Kassesystem

Med markedets konstante udvikling er der utallige muligheder for at tilføje ekstra features til dit kassesystem. Blandt de vigtigste teknologier finder du muligheden for at tilbyde betaling med googlePay, ApplePay og mange flere. Danskerne bruger i stigende grad disse apps til betaling, hvilket gør det til en nødvendighed for din virksomhed at følge med tiden.
Men det stopper ikke der! Pay24Seven Pos er en konstant fornyende løsning, og vi stræber altid efter at være branchens førende inden for de bedste betalingsløsninger. Vi er specialister i at skræddersy kassesystemer, der passer til dine unikke behov. Kontakt os, så vi hurtigt kan identificere dine krav og ønsker.

Uanset hvad du søger, lover vi at levere den bedste løsning til dig og dine ansatte. Med Pay24Seven Pos er der ingen skjulte gebyrer eller licensomkostninger – vi lægger alt kortene på bordet, så du altid ved, hvad du får. Garanteret en enestående oplevelse med vores kassesystem. Så lad os hjælpe dig med at tage din virksomhed til nye højder!

Et kassesystem der taler med dit økonomisystem

Med vores innovative POS-system har du også mulighed for at integrere til E-conomic og Dinero. Vores samarbejde med de to førende systemer i Danmark giver dig frihed og sikkerhed – al data og dagsafslutning direkte i dit økonomisystem. Ja, så nemt kan det være!

Få overblikket, hold styr på posteringer, og få overført det daglige salg direkte til E-conomic og Dinero, så det er klar til bogføring. Ved at integrere E-conomic og Dinero med Pay24Seven POS vil vi også kunne hjælpe med lagerstyring, så du ved præcis, hvilket produktflow du har i din butik.

Hvordan opgraderer jeg min terminal?

Hvis du ønsker et POS (kassesystem) så kan du blot skrive til os, eller ringe, så kan vi nemt og hurtigt få sat tingene i gang. For kun 499,- kr om måneden, kan du få et kassesystem, som lever op til de nye krav fra skat og optimerer din virksomhed!

Kan jeg få andre kassesystemer?

Vi samarbejder meget tæt med Dit Betalingssystem ApS og de har et udvalg af kassesystemer. Hvis du vil læse mere om deres udvalg og se deres kassesystemer, så tryk på linket her. Hvis du ønsker et kassesystem, kan du ringe eller skrive til os.