Betalingsterminal

En betalingsterminal, din forretning kan vokse med

Man kan med Pay24Sevens betalingsløsninger og betalingsterminaler modtage penge fra alle typer betalingsmidler. Du kan modtage betaling fra alle kort (både med chip, magnetstribe og kontaktløs (NFC)), MobilePay, Apple Pay, Samsung Pay og Mobile Wallets. Du får en fremtidssikret kortterminal, som giver den bedste betalingsoplevelse for både kunden og for dig, som har en touchskærm, der er let at navigere rundt i. En betalingsoplevelse, som faciliterer lynhurtige betalinger, og som naturligvis lever op til alle sikkerhedsstandarder. Sørg for, at dine kunder kan blive ekspederet hurtigt og effektivt ved hjælp af det smarte design, koblingen til kassen og terminalens hastighed – så undgår du kø ved kassen og kan betjene flere kunder hurtigere.

PAX A920 – kortterminal med Android styresystem

Pax A920-terminalen er understøttet af PAXSTORE open software distributionsplatform, som altid sikrer, at du har den bedste betalingsløsning via de bedste apps. PAX A920 har verdens mest elegante design og er samtidig én af de mest sikre terminaler.

Pax A920 er en fantastisk fremtidssikret kortterminal, som sikrer dine kunder den optimale betalingsoplevelse. Terminalen sikrer, at dine kunder ikke skal bruge lang tid på at betale og desuden kan vælge lige den betalingsmetode og det betalingsmiddel, som de ønsker at betale deres varer med.

Har du brug for en ny betalingsterminal?

Hvis du ejer eller driver en butik eller forretning, så har du også brug for en pålidelig betalingsterminal. Det samme gør sig gældende, hvis du har planer om at åbne en forretning, hvor du modtager betaling gennem en betalingsterminal. Der er ingen vej uden om. Så hvis din forretning skal have en ny terminal, er det godt, at du har fundet os. Vi tilbyder billige betalingsterminaler til butikker, restauranter, caféer og lignende forretninger. Derudover tilbyder vi betalingsløsninger til B2B. Du har mulighed for at købe eller leje terminaler hos os. Det er en del af den fleksibilitet, vi tilbyder vores kunder.

Hvis du ikke længere mener, at din nuværende kortterminal er tidssvarende, så kan det være en god idé, at du kigger nærmere på vores tilbud. Du ved måske, hvordan det er, når du har mange kunder, der venter ved kassen. Du vil gerne ekspedere dem så hurtigt som muligt. Alligevel oplever du, at der altid er forsinkelser, fordi din nuværende terminal er langsom eller har nogle tekniske begrænsninger. Det kan du undgå med vores terminaler. Det er rigtigt nok, at det er dig, der skal sørge for, at kassesystemer, ledninger, internetopkoblinger, PSP (Payment Service Provider) og elinstallationer fungerer efter forskrifterne. Men når det gælder kortterminalen, er det naturligvis os, der står for service og support. Det betyder bl.a., at du kan være sikker på, at kortterminales drift vil forløbe gnidningsfrit. Hvis du imod forventning skulle opleve mekaniske eller softwaremæssige fejl på terminalen, så ombytter vi gerne terminalen hurtigst muligt. Vi bestræber os for at gøre det indenfor 1-3 hverdage. Hvis du melder om fejl inden kl. 12.00, så fremsender vi en anden kortterminal samme dag. Som du kan høre, har vi stort fokus på at yde vores kunder en glimrende service.

Hvad skal du forvente af dine betalingsterminaler?

En af de vigtigste forudsætninger for, at en terminal er effektiv, er at terminalen kan klare de nye mobile betalinger. Mobile betalinger som fx Apple Pay, Garmin Pay, Samsung Pay, Google Pay og MobilePay er betalingsformer, der er her for at blive. Derfor er det enorm vigtigt, at den kortterminal, du vælger, også kan håndtere alle disse former for betaling. På den måde kan dine kunder nemt betale for de varer, de køber i din butik eller forretning. Vores Pax A920 er en betalingsterminal, der hurtigt og effektivt kan klare alle former for betalinger. Det gælder ikke mindst for mobile betalinger. Hvis du før har oplevet det, så ved du, hvor frustrerende det kan være, når en kunde ikke kan foretage en betaling, fordi din kortterminal ikke supporterer mobile betalinger. Det betyder tab for dig, da du går glip af en kunde. Men det kan også betyde, at det er sidste gang, du ser kunden, da han eller hun ikke har lyst til at vende tilbage til din butik. Det er både en dårlig oplevelse for kunden og noget, der kan påvirke bundlinjen i en negativ retning.

Support på din betalingsterminal

Hos os kan du tegne en serviceaftale, der inkluderer on-site service inden 24 timer og ombytningsservice alle hverdage. Det betyder bl.a., at vi lynhurtigt kan servicere din kortterminal eller udskifte den via fjernbetjening. Hvis det viser sig, at problemet ikke kan afhjælpes over telefonen, så kan du regne med, at vi vil sende en tekniker ud til dig inden for 24 timer. I de sjældne tilfælde, hvor teknikeren ikke kan løse problemet, så får du en ny betalingsterminal med det samme, og det kommer naturligvis ikke til at koste ekstra. Der er derfor tale om en serviceaftale, der giver tryghed.

Brugervenlige betalingsterminaler

Vores PAX A920 er en innovativ betalingsterminal, der kører på Android Smart POS-styresystem. Der drejer sig om et styringssystem, der sørger for en god oplevelse for dig og dine medarbejdere. Da kortterminalen også byder på en knivskarp touchskærm, er det nemmere for dig og dine medarbejdere at betjene terminalen. Det har stor betydning, når der er travlt i butikken og der er mange kunder, der gerne vil foretage en betaling ved kassen. Noget andet, som vores kunder sætter pris på, er at PAX A920 også kan modtage betaling fra alle kort, uanset om der er tale om kort med chip, magnetstribe eller er kontaktløse (NFC).

PAX A920 er en billig betalingsterminal

Hvis du føler, at du i dag betaler for meget i betalingsgebyrer, så kan det godt svare sig, at du bestiller en eller flere af vores terminaler. Det siger sig selv, at du er interesseret i at vide, om vores kortterminal har en konkurrencedygtig pris. Som erhvervsdrivende er du selvfølgelig interesseret i at reducere dine omkostninger og yde dine kunder en god service. Det vil vi gerne støtte ved hjælp af vores løsninger. Derfor kan du forvente, at vores priser er meget konkurrencedygtige. Du er velkommen til at læse mere om vores tilbud på siden med vores handelsbetingelser.

Lad forretningen vokse med en betalingsterminal

Pay24Seven tilbyder betalingsterminaler- og løsninger, så du kan tage din forretning til det næste niveau. Vi har specialiseret os i løsninger, som tilføjer værdi til din forretning, når dine kunder på nem og effektiv vis kan betale med deres foretrukne betalingskort på de smarte og innovative terminaler, hvor der er fokus på kvalitet og brugervenlighed.

På et konkurrencepræget marked er det vigtigt, at dine kunder kan betale på den måde, de finder bedst. Det er ærgerligt, når man går glip af potentielle salg og omsætning på baggrund af mangelfulde eller outdatede løsninger til betaling og med de lave gebyrer, Pay24Seven opererer med, kan det næsten ikke betale sig at lade være.

Vi har helt sikkert også en løsning, som passer til din forretning. Kontakt os i dag, så vi sammen kan finde den helt rigtige betalingsterminal- og løsning til din virksomhed.

Betalingsterminaler med fokus på kvalitet og brugervenlighed

Hvis du ejer eller driver en virksomhed, er det vigtigt med brugervenlige og pålidelige betalingsterminaler, så dine kunder altid kan betale på den måde, den enkelte foretrækker. Der er ingen vej uden om, hvis du gerne vil have en sund forretning med gode vækstmuligheder, og derfor er vi glade for at kunne præsentere den moderne PAX A920 betalingsterminal, som passer til behovet i de fleste forretninger. På den måde kan du modtage betaling fra alle kort med både chip, magnetstribe og kontaktløs. Derudover understøtter terminalen også de populære løsninger for mobilbetaling som Mobile-, Apple- og Samsung Pay.

PAX A920-terminalen repræsenterer det bedste indenfor den nye generation af betalingsterminaler og viser dagligt sit værd i forretninger over hele landet, hvor kunder nemt og effektivt kan betale med deres foretrukne kort eller mobilbetaling. Terminalen understøttes af PAXSTORE open software distributionsplatform, som via de bedste apps sørger for, at du altid har den bedste betalingsløsning ved hånden. Med PAX A920-terminalen får dine kunder den optimale oplevelse, når de skal betale for de varer eller services, du tilbyder i din virksomhed. Det pålidelige styresystem og den fremragende kvalitet sikrer dine kunder en nem og hurtig oplevelse, når betalingen klares med den fremtidssikrede PAX A920.

Hvad kan du forvente med en betalings terminal fra Pay24Seven?

Hos Pay24Seven har vi specialiseret os i at skabe værdi for virksomheder af forskellige størrelser med vores fokus på konkurrencedygtige priser, service, høj kvalitet og fleksible løsninger, som passer til den enkelte virksomheds behov. Vi tilbyder prisvenlige betalingsterminaler til butikker, restauranter, caféer og lignende samt værdiskabende betalingsløsninger til virksomheder, som opererer på det alsidige B2B-marked. Vi er kendetegnet ved vores høje serviceniveau og fleksible løsninger, der er målrettet den enkelte virksomhed eller branche. Du kan både købe en betalingsterminal til din forretning eller leje en terminal, hvis du har behov for at modtage betaling i afgrænsede perioder. Vores vilkår er transparente og konkurrencedygtige, så kontakt os i dag for at høre mere om vores løsninger på dit behov.

Betalings terminaler til virksomhedens behov

Vi tilbyder løsninger, der er målrettet det behov, du oplever i din dagligdag. Mange forretninger går glip af omsætning og vækstmuligheder grundet mangelfulde betalingsmuligheder, som ikke lever op til kundernes forventninger i dag. Mobilbetaling er kommet for at blive, og det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at tilbyde sine kunder fleksible og nemme muligheder for at betale på den måde, den enkelte foretrækker. Nemme, effektive og fleksible muligheder for betaling betyder meget på markedet, hvor du både risikerer mistede salg og tabte kunder, hvis de ikke er tilfredse med oplevelsen, når de handler med dig.

Få en billig betalingsterminal i dag

Få en billig og fremtidssikret betalingsterminal i dag, så du kan koncentrere dig om at give dine kunder en god oplevelse velvidende om, at der er styr på betalingsmulighederne. Med vores support-pakke får du den bedste serviceaftale, hvor on-site service foretages inden 24 timer og ombytningsservice alle hverdage er inkluderet. Det betyder, at hjælpen altid er i nærheden, hvis du skulle opleve problemer med din betalingsterminal. Hvis problemet ikke kan afhjælpes over telefonen, kan vi sende en tekniker eller ombytte terminalen, så du altid er klar til at modtage betaling i din forretning.

Hos Pay24Seven arbejder vi med en erklæret målsætning om at skabe værdi for vores kunder, og vi glæder os til at hjælpe din virksomhed med at vokse.

Pax A920 betalingsterminal

Imødekommer alle de krav, man kunne have til en betalingsterminal

A920 er hurtig, og dine transaktioner foregår lynhurtigt. Designet gør det endnu lettere at sætte chipkortet i, og terminalen håndterer endda de mobile betalinger. Alt i alt bliver det altså endnu lettere at betale, og P400 vil fremskynde betalingerne betydeligt.

Med P400 får du ikke kun ydeevne, fleksibilitet og sikkerhed i verdensklasse. Det vinklede display og den forbedrede grafik giver kunden et knivskarpt billede. Du kan desuden gøre betjeningen endnu mere smidig og enkel med smarte terminalstativer.

Terminalen klarer de nye mobile betalinger (Apple Pay, Garmin Pay, Samsung Pay, Google Pay og MobilePay) og delvis betaling, samtidig med at terminalen har et stort og højopløseligt display, er kompakt og ikke optager plads på din checkout-disk.

Support på terminalerne

Med vores support-pakke får du vores bedste serviceaftale, som inkluderer on-site service inden 24 timer og ombytningsservice alle hverdage.

Med vores support får du vores bedste serviceaftale, som inkluderer onsite service inden for 24 timer og ombytningsservice alle hverdage.
Vi kan lynhurtigt servicere din terminal og udskifte den med det samme via fjernbetjening. Hvis vi ikke kan afhjælpe problemet over telefonen, sender vi en tekniker ud til dig inden for 24 timer. Kan vores tekniker ikke afhjælpe problemet, sørger vi for, at du får en ny betalingsterminal med det samme – helt uden at det koster ekstra!

Læs mere om vores betalingsløsning