Betalingsterminal

En betalingsterminal, din forretning kan vokse med

Man kan med Pay24Sevens betalingsløsninger og terminaler modtage penge fra alle typer betalingsmidler. Du kan modtage betaling fra alle kort (både med chip, magnetstribe og kontaktløs (NFC)), MobilePay, Apple Pay, Samsung Pay og Mobile Wallets. Du får en fremtidssikret terminal, som giver den bedste betalingsoplevelse for både kunden og for dig, som har en touchskærm, der er let at navigere rundt i. En betalingsoplevelse, som faciliterer lynhurtige betalinger, og som naturligvis lever op til alle sikkerhedsstandarder. Sørg for, at dine kunder kan blive ekspederet hurtigt og effektivt ved hjælp af det smarte design, koblingen til kassen og terminalens hastighed – så undgår du kø ved kassen og kan betjene flere kunder hurtigere.

PAX A920 Android SmartPOSAndroid styresystem

Pax A920-terminalen er understøttet af PAXSTORE open software distributionsplatform, som altid sikrer, at du har den bedste betalingsløsning via de bedste apps. PAX A920 har verdens mest elegante design og er samtidig én af de mest sikre terminaler.

Pax A920 er en fantastisk fremtidssikret betalingsterminal, som sikrer dine kunder den optimale betalingsoplevelse. Terminalen sikrer, at dine kunder ikke skal bruge lang tid på at betale og desuden kan vælge lige den betalingsmetode og det betalingsmiddel, som de ønsker at betale deres varer med.

Pax A920 betalingsterminal

Imødekommer alle de krav, man kunne have til en betalingsterminal

A920 er hurtig, og dine transaktioner foregår lynhurtigt. Designet gør det endnu lettere at sætte chipkortet i, og terminalen håndterer endda de mobile betalinger. Alt i alt bliver det altså endnu lettere at betale, og P400 vil fremskynde betalingerne betydeligt.

Med P400 får du ikke kun ydeevne, fleksibilitet og sikkerhed i verdensklasse. Det vinklede display og den forbedrede grafik giver kunden et knivskarpt billede. Du kan desuden gøre betjeningen endnu mere smidig og enkel med smarte terminalstativer.

Terminalen klarer de nye mobile betalinger (Apple Pay, Garmin Pay, Samsung Pay, Google Pay og MobilePay) og delvis betaling, samtidig med at terminalen har et stort og højopløseligt display, er kompakt og ikke optager plads på din checkout-disk.

Support på terminalerne

Med vores support-pakke får du vores bedste serviceaftale, som inkluderer on-site service inden 24 timer og ombytningsservice alle hverdage.

Med vores support får du vores bedste serviceaftale, som inkluderer onsite service inden for 24 timer og ombytningsservice alle hverdage.
Vi kan lynhurtigt servicere din terminal og udskifte den med det samme via fjernbetjening. Hvis vi ikke kan afhjælpe problemet over telefonen, sender vi en tekniker ud til dig inden for 24 timer. Kan vores tekniker ikke afhjælpe problemet, sørger vi for, at du får en ny betalingsterminal med det samme – helt uden at det koster ekstra!

Læs mere om vores betalingsløsning