Betalingsterminal

En betalingsterminal, din forretning kan vokse med

Man kan med Pay24Sevens betalingsløsninger og betalingsterminaler modtage penge fra alle typer betalingsmidler. Du kan modtage betaling fra alle kort (både med chip, magnetstribe og kontaktløs (NFC)), MobilePay, Apple Pay, Samsung Pay og Mobile Wallets. Du får en fremtidssikret kortterminal, som giver den bedste betalingsoplevelse for både kunden og for dig, som har en touchskærm, der er let at navigere rundt i. En betalingsoplevelse, som faciliterer lynhurtige betalinger, og som naturligvis lever op til alle sikkerhedsstandarder. Sørg for, at dine kunder kan blive ekspederet hurtigt og effektivt ved hjælp af det smarte design, koblingen til kassen og terminalens hastighed – så undgår du kø ved kassen og kan betjene flere kunder hurtigere.

PAX A920 – kortterminal med Android styresystem

Pax A920-terminalen er understøttet af PAXSTORE open software distributionsplatform, som altid sikrer, at du har den bedste betalingsløsning via de bedste apps. PAX A920 har verdens mest elegante design og er samtidig én af de mest sikre terminaler.

Pax A920 er en fantastisk fremtidssikret kortterminal, som sikrer dine kunder den optimale betalingsoplevelse. Terminalen sikrer, at dine kunder ikke skal bruge lang tid på at betale og desuden kan vælge lige den betalingsmetode og det betalingsmiddel, som de ønsker at betale deres varer med.

Har du brug for en ny betalingsterminal?

Hvis du ejer eller driver en butik eller forretning, så har du også brug for en pålidelig betalingsterminal. Det samme gør sig gældende, hvis du har planer om at åbne en forretning, hvor du modtager betaling gennem en betalingsterminal. Der er ingen vej uden om. Så hvis din forretning skal have en ny terminal, er det godt, at du har fundet os. Vi tilbyder billige betalingsterminaler til butikker, restauranter, caféer og lignende forretninger. Derudover tilbyder vi betalingsløsninger til B2B. Du har mulighed for at købe eller leje terminaler hos os. Det er en del af den fleksibilitet, vi tilbyder vores kunder.

Hvis du ikke længere mener, at din nuværende kortterminal er tidssvarende, så kan det være en god idé, at du kigger nærmere på vores tilbud. Du ved måske, hvordan det er, når du har mange kunder, der venter ved kassen. Du vil gerne ekspedere dem så hurtigt som muligt. Alligevel oplever du, at der altid er forsinkelser, fordi din nuværende terminal er langsom eller har nogle tekniske begrænsninger. Det kan du undgå med vores terminaler. Det er rigtigt nok, at det er dig, der skal sørge for, at kassesystemer, ledninger, internetopkoblinger, PSP (Payment Service Provider) og elinstallationer fungerer efter forskrifterne. Men når det gælder kortterminalen, er det naturligvis os, der står for service og support. Det betyder bl.a., at du kan være sikker på, at kortterminales drift vil forløbe gnidningsfrit. Hvis du imod forventning skulle opleve mekaniske eller softwaremæssige fejl på terminalen, så ombytter vi gerne terminalen hurtigst muligt. Vi bestræber os for at gøre det indenfor 1-3 hverdage. Hvis du melder om fejl inden kl. 12.00, så fremsender vi en anden kortterminal samme dag. Som du kan høre, har vi stort fokus på at yde vores kunder en glimrende service.

Hvad skal du forvente af dine betalingsterminaler?

En af de vigtigste forudsætninger for, at en terminal er effektiv, er at terminalen kan klare de nye mobile betalinger. Mobile betalinger som fx Apple Pay, Garmin Pay, Samsung Pay, Google Pay og MobilePay er betalingsformer, der er her for at blive. Derfor er det enorm vigtigt, at den kortterminal, du vælger, også kan håndtere alle disse former for betaling. På den måde kan dine kunder nemt betale for de varer, de køber i din butik eller forretning. Vores Pax A920 er en betalingsterminal, der hurtigt og effektivt kan klare alle former for betalinger. Det gælder ikke mindst for mobile betalinger. Hvis du før har oplevet det, så ved du, hvor frustrerende det kan være, når en kunde ikke kan foretage en betaling, fordi din kortterminal ikke supporterer mobile betalinger. Det betyder tab for dig, da du går glip af en kunde. Men det kan også betyde, at det er sidste gang, du ser kunden, da han eller hun ikke har lyst til at vende tilbage til din butik. Det er både en dårlig oplevelse for kunden og noget, der kan påvirke bundlinjen i en negativ retning.

Support på din betalingsterminal

Hos os kan du tegne en serviceaftale, der inkluderer on-site service inden 24 timer og ombytningsservice alle hverdage. Det betyder bl.a., at vi lynhurtigt kan servicere din kortterminal eller udskifte den via fjernbetjening. Hvis det viser sig, at problemet ikke kan afhjælpes over telefonen, så kan du regne med, at vi vil sende en tekniker ud til dig inden for 24 timer. I de sjældne tilfælde, hvor teknikeren ikke kan løse problemet, så får du en ny betalingsterminal med det samme, og det kommer naturligvis ikke til at koste ekstra. Der er derfor tale om en serviceaftale, der giver tryghed.

Brugervenlige betalingsterminaler

Vores PAX A920 er en innovativ betalingsterminal, der kører på Android Smart POS-styresystem. Der drejer sig om et styringssystem, der sørger for en god oplevelse for dig og dine medarbejdere. Da kortterminalen også byder på en knivskarp touchskærm, er det nemmere for dig og dine medarbejdere at betjene terminalen. Det har stor betydning, når der er travlt i butikken og der er mange kunder, der gerne vil foretage en betaling ved kassen. Noget andet, som vores kunder sætter pris på, er at PAX A920 også kan modtage betaling fra alle kort, uanset om der er tale om kort med chip, magnetstribe eller er kontaktløse (NFC).

PAX A920 er en billig betalingsterminal

Hvis du føler, at du i dag betaler for meget i betalingsgebyrer, så kan det godt svare sig, at du bestiller en eller flere af vores terminaler. Det siger sig selv, at du er interesseret i at vide, om vores kortterminal har en konkurrencedygtig pris. Som erhvervsdrivende er du selvfølgelig interesseret i at reducere dine omkostninger og yde dine kunder en god service. Det vil vi gerne støtte ved hjælp af vores løsninger. Derfor kan du forvente, at vores priser er meget konkurrencedygtige. Du er velkommen til at læse mere om vores tilbud på siden med vores handelsbetingelser.

Pax A920 betalingsterminal

Imødekommer alle de krav, man kunne have til en betalingsterminal

A920 er hurtig, og dine transaktioner foregår lynhurtigt. Designet gør det endnu lettere at sætte chipkortet i, og terminalen håndterer endda de mobile betalinger. Alt i alt bliver det altså endnu lettere at betale, og P400 vil fremskynde betalingerne betydeligt.

Med P400 får du ikke kun ydeevne, fleksibilitet og sikkerhed i verdensklasse. Det vinklede display og den forbedrede grafik giver kunden et knivskarpt billede. Du kan desuden gøre betjeningen endnu mere smidig og enkel med smarte terminalstativer.

Terminalen klarer de nye mobile betalinger (Apple Pay, Garmin Pay, Samsung Pay, Google Pay og MobilePay) og delvis betaling, samtidig med at terminalen har et stort og højopløseligt display, er kompakt og ikke optager plads på din checkout-disk.

Support på terminalerne

Med vores support-pakke får du vores bedste serviceaftale, som inkluderer on-site service inden 24 timer og ombytningsservice alle hverdage.

Med vores support får du vores bedste serviceaftale, som inkluderer onsite service inden for 24 timer og ombytningsservice alle hverdage.
Vi kan lynhurtigt servicere din terminal og udskifte den med det samme via fjernbetjening. Hvis vi ikke kan afhjælpe problemet over telefonen, sender vi en tekniker ud til dig inden for 24 timer. Kan vores tekniker ikke afhjælpe problemet, sørger vi for, at du får en ny betalingsterminal med det samme – helt uden at det koster ekstra!

Læs mere om vores betalingsløsning