Betalingsløsning

Betalingsløsning, webshop og butik

Når en kunde betaler i din webshop eller butik, er det vores ansvar i samspil med indløseren, at det hele spiller, at kunden har dækning på sin konto, og at du modtager betalingen på din virksomhedskonto.

Hos os synes vi, at kortindløseren skal bidrage mere. Derfor har vi skabt vores betalingsløsning således at, betalingerne bliver lettere for både dig og dine kunder, og at vi sammen skaber en merværdi for din virksomhed.

Med en betalingsløsning fra Pay24Seven kan du modtage betalinger fra verdens største kortnetværk: Visa, Mastercard/Maestro, JCB, UnionPay, Diners International, Discover & American Express.

Pay24Seven er fuldstændig bankneutrale, og vi har en af de hurtigste udbetalinger på markedet. Afhængig af din virksomheds risikoniveau kan du få pengene ind på din konto den følgende hverdag. Vores risikogruppe overvåger også dine transaktioner og hjælper dig med at opdage eventuelt bedrageri. Vi hjælper dig også gerne med at håndtere og appellere kortkrav.

Hvorfor skal man have en betalingsløsning

Pay24Seven leverer den rigtige betalingsløsning – både til din webshop og din butik. Vi skaber det, der hedder omnichannel. Med vores online betalingsløsning kan du give dine kunder mulighed for at betale, som de har lyst.

Om din kunde vil betale med Google Pay, Apple Pay, Visa, Dankort eller Mastercard - det må aldrig være en udfordring for din kunde at betale for din ydelse eller dit produkt. Vælg derfor den rigtige betalingsløsning til din butik eller webshop!

Den rigtige betalingsterminal til din forretning

Hurtig og god betjening giver glade og tilfredse kunder. Og en del af den gode service er din betalingsterminal. Uanset om det er til butikken eller på farten, har vi altid en betalingsterminal, der passer til dit behov. læs mere om vores betalingsterminal

Hvis du har brug for at tage en snak med en af vores dygtige medarbejdere, så tøv ikke med at ringe eller skrive på vores chat.