Betalingsløsning

Betalingsløsning, webshop og butik

Når en kunde betaler i din webshop eller butik, er det vores ansvar i samspil med indløseren, at det hele spiller, at kunden har dækning på sin konto, og at du modtager betalingen på din virksomhedskonto.

Hos os synes vi, at kortindløseren skal bidrage mere. Derfor har vi skabt vores betalingsløsning således at, betalingerne bliver lettere for både dig og dine kunder, og at vi sammen skaber en merværdi for din virksomhed.

Med en betalingsløsning fra Pay24Seven kan du modtage betalinger fra verdens største kortnetværk: Visa, Mastercard/Maestro, JCB, UnionPay, Diners International, Discover & American Express.

Pay24Seven er fuldstændig bankneutrale, og vi har en af de hurtigste udbetalinger på markedet. Afhængig af din virksomheds risikoniveau kan du få pengene ind på din konto den følgende hverdag. Vores risikogruppe overvåger også dine transaktioner og hjælper dig med at opdage eventuelt bedrageri. Vi hjælper dig også gerne med at håndtere og appellere kortkrav.

Sikre betalingsløsninger

Som iværksætter med planer om at åbne en forretning, har du sikkert gjort mange overvejelser. Det er vigtigt at sikre, at dine produkter og serviceydelser skiller sig ud fra konkurrenterne. Du har også tænkt på at starte en webshop og har allerede udarbejdet et budget for at skabe et overblik over startkapitalen og driftsomkostningerne.

Nu, da du har styr på det grundlæggende, mangler du en pålidelig betalingsløsning. Vi er glade for, at du har fundet os, da vi tilbyder sikre betalingsløsninger specielt til webshops. Med vores løsninger kan du sikre smidige transaktioner og give dine kunder en tryg oplevelse.

Vi er her for at hjælpe dig med at gøre din forretning til en succes ved at sikre, at betalingsprocessen er problemfri og sikker. Kontakt os for at få mere at vide om vores betalingsløsninger til webshops.0

En PCI-godkendt betalingsløsning

Internationale kortselskaber som fx Visa og MasterCard har indført en fælles sikkerhedsstandard,45-2512-22-05_4ø’ der på engelsk hedder Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS eller PCI). Det har de gjort for at øge sikkerheden omkring betalinger. Derfor er det vigtigt, at webshop betalingsløsninger også overholder de 12 krav, som disse kortselskaber har opstillet. Hos os kan du forvente, at vores betalingsløsninger overholder alle disse krav. Derfor er der tale om PCI-godkendte løsninger. Det er din garanti for, at det drejer sig om sikre løsninger.

Vores betalingsløsning webshop

Hvis du har brugt søgeord som fx betalingsløsning butik, betalingsløsninger butik eller billigste betalingsløsning til webshop i en søgemaskine, så er det ikke tilfældigt, at du har fundet os. Vi tilbyder nemlig en webshop betalingsløsning, der sætter din forretning i stand til at modtage betalinger fra verdens største kortnetværk. Det gør sig gældende, uanset om der er tale om Visa, MasterCard/Maestro, JCB, UnionPay, Diners International, Discover eller American Express. Som du kan høre, kan dine kunder altid foretage deres betalinger med deres foretrukne betalingskort. Det vil dine kunder opfatte som god service, og som du ved, har det virkelig stor betydning for din webshop. Når man gør det lettere for kunderne at betale, så får de lyst til at vende tilbage igen og igen.

Skræddersyede online betalingsløsninger

Vi har fuld forståelse for, at din forretning er unik på mange områder. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine behov. Når en kunde betaler i din webshop eller butik, er det enorm vigtigt, at hele processen fungerer gnidningsfrit. Hos os kan du få indløsningsaftaler på alle gængse kort. Det betyder bl.a., at vi i samspil med indløseren sørger for, at processen forløber, som det skal. Det indbefatter fx, at kunden har dækning på sin konto, og at du modtager betalingen på din virksomhedskonto.

Nem online betalingsløsning

Vores betalingsløsning til webshop kan i den grad skabe merværdi for din forretning. Vores løsninger er nemme, intuitive og meget effektive.

Kan vores A920 integreres med et kassesystem? 

Hvorfor skal man have en betalingsløsning

Pay24Seven leverer den rigtige betalingsløsning – både til din webshop og din butik. Vi skaber det, der hedder omnichannel. Med vores online betalingsløsning kan du give dine kunder mulighed for at betale, som de har lyst.

Om din kunde vil betale med Google Pay, Apple Pay, Visa, Dankort eller Mastercard - det må aldrig være en udfordring for din kunde at betale for din ydelse eller dit produkt. Vælg derfor den rigtige betalingsløsning til din butik eller webshop!

Den rigtige betalingsterminal til din forretning

Hurtig og god betjening giver glade og tilfredse kunder. Og en del af den gode service er din betalingsterminal. Uanset om det er til butikken eller på farten, har vi altid en betalingsterminal, der passer til dit behov. læs mere om vores betalingsterminal

Hvis du har brug for at tage en snak med en af vores dygtige medarbejdere, så tøv ikke med at ringe eller skrive på vores chat.